torsdag 15 oktober 2009

Kräftmannen - dubbelt upp.

I samband med min liveförsäljning av Vindlingplagg häromveckan fick jag en beställning på en Spindelmannenkjol. Passade då även på att sy upp en ny till min lilltös som vuxit ur sin. Den beställda hann dock inte hamna på bild, men den är ju likadan som tösens, så när som på namnlappen. Har en handfull LumLum-lappar kvar som jag försöker använda upp på plagg till min lilltjej.



Lillfia anser fortfarande att det är kräftor på kjolen, ibland i alla fall. Eller kräftmannen, som hon uttryckte det vid något tillfälle. :)

Kjolarna är sydda i stl 98, eget mönster.


Det har också blivit ett litet lapptäcke i blå nyanser som ska bli en present till min lilla syster-son-son. Sydd av restbitar med en baksida i blå fleece med prickar.

Jag vann, jag vann, jag vann, jag vann, jag vann!!!!

Heimlaga hade nyligen en utlottning för att fira ettårsjubileum. Och snacka om tur när det var jag som gick och vann valfri vinst!

Jag önskade mig ett par sockor då min sockstickande mamma lyckats dra på sig tennisarm och inte kan sticka sockor i vinter. Igår landade dom i min brevlåda och jag drog genast på mig dom. Sååå fina, sååå sköna och sitter perfekt på min fot. Dom satt på fram till sängdags igår och var det första som kom på när jag vaknade imorse. Slet av mig dom en kort stund för att ta bild på dom, men nu sitter dom på plats igen.


Tack så hemskt mycket Heimlaga!

tisdag 6 oktober 2009

Lite av varje, eller kanske en hel del.

Detta är vad jag sydde upp inför klädbytardagen, och försäljningen gick faktiskt över förväntan. Dessutom genererade det en beställning som jag kommer blogga om vid ett annat tillfälle.



Fyra långärmade tröjor, fyra t-shirts, fyra par muddbyxor, fyra kjolar och en hel hög mössor, närmare bestämt femton stycken. Allt sytt i tyger jag hade hemma, därför finns det ingen sammanhållen tanke i tygval. Storlekar mellan 92 och 104 och genomgående egna mönster. förutom tröjorna som är Yrväders braiga raglanmönster.

Dom plagg som inte blev sålda ska det tas bättre bilder på och kommer komma upp till salu här i bloggen vad det lider.

En utlottning jag inte kan motstå...

"En kreativ liten blogg" lottar ut ett hemligt paket för att fira att hennes bok sålt 10.000 exemplar. Självklart vill jag vara med! Tävla du också, här.