lördag 23 februari 2008

Nya galgar

Tänkte bara visa bild på dom nya galgarna jag fått för att så småningom kunna ta lite snygga bilder på mina alster. Min sambo har smitt dom åt mig, och skulle någon vara intresserad så kan han säkerkligen fixa fler.Just dom här passar nog bäst till barnkläder, men det finns även planer på galgar till vuxenkläder så småningom.

5 kommentarer:

Maria sa...

Åh, vad fina! Gillar den stilrena designen. Är väldigt förtjust i smide, har en hel del hemma som min svärfar har tillverkat. Ska bli kul att få se dina alster på dem!

Ceci sa...

Wow, jättesnygga! Va kul att du hittat till mign sida så jag hittade till din! Självklart är det okej att du länkar till mig =)

Tyrvi sa...

Hej. Snyga galgar!

Länka på du. Det är ju bara roligt att någon vill se vad jag gör :-) Jag är lat på att fota just nu så bilder kommer senare, men om barnen fortsätter sova bra så kanske jag blir bättre snart...

KajaDesign sa...

Oj vad fina. Ska försöka komma ihåg det tills vi har byggt till huset och fått en ny hall... Håller på och samlar inspiration hur vi ska inreda den och snygga galgar är ju bara ett måste...

//Kaja

sarah lc sa...

åh, vilka stiliga galgar! det är annat än de billiga tråkiga plastiga jag hänger mina färdiga alster på...