torsdag 7 augusti 2008

Kräftor är gott!

Änligen något nytt att blogga om. Med inspiraion från först Kokalal och sedan även Kånkarong blev det en kjol.

Mönster: Eget. Samma som till blomkjolen. Stl typ 86/92

Material: Spindelmannentyg från lokala syaffären. Mudd från Stoff och Stil, namnband från Mina Namnband.

Positiv: Skönt att äntligen fåt något sytt igen. Och jag blev nöjd med resultatet.

Negativt: Inget tror jag. Skulle vara att min dator, eller egenligen mitt tangentbord, strular. Så saknar ni ett och annat T i min text beror det på det och inte på att jag inte kan stava.

Och inläggets titel då? Tja, lilltösen, som ska ha kjolen, tyckte tydligen att det var kräftor på tyget. För när hon tittade på det när jag klippte ut kjolen så sa hon just det. Kräftor är gott.

7 kommentarer:

OttoPippi sa...

:-) :-) :-) :-) Kräftor ÄR ju gott!!! :-) :-)

Under min semester var jag på vikingagille i Nysäter, kikade lite efter dig men jag antar att du kanske endast besdöker medeltida marknader? :-)

LumLum sa...

Jo, det är väl de det har blivit den här sommaren. Eller om jag ska vara hel ärlig, vi har än så länge bara varit på RIddarveckan. Imorgon ska vi besöka medeltidsdagarna i Arboga och eventuellt senare i sommar kommer jag åka iväg med min syster en sväng, men jag minns inte vart det var hon sa hon behövde hjälp. Hon däremot far runt både här och där hela sommaren.

Hello sa...

Mer kräftor åt flickorna! :) Jag kan förstå henne, dock. Efter att nån har sagt det förlösande ordet kräftor är det inte så svårt att se likheten!

Snygg kjol. Min 7-åring är sugen på nåt liknande i samma tyg!

LumLum sa...

Tack. Funderar starkt på att göra en till stora tjejen också, men är lite osäker på om hon skulle använda den. Fast det kadar ju inte att fråga. :D

En mamma mitt i vardagen! sa...

En sådan söt kjol, men jag gillar verkligen kläderna från riddarveckan de var superfina och vilka underbara töser du hade på bild där!!!

LinSar sa...

Cool kjol:)Tjejen kommer bli super tuff

Bubben sa...

Gillar skarpt att du tog ett så "killigt" tyg till en kjol. Mer sånt!
Vem har sagt att bara killar ska få kräftor ;)