onsdag 26 augusti 2009

Dagisstart

Idag har min lilltjej börjat på dagis, och dagen till ära var hon ju tvungen att få lite nya kläder. Det blev ett lila tema, elefanter och velour från Jofotex.



Mönster: Till jumpern är det Ottobre Creative Workshop 301, den smalare modellen. Storlek 98 på bredden och 104 på längden. Byxmönstret är eget, stl 98 men lite förlängt.

Material: Lila elefanter och velour från Jofotex. Mudd från Stoff och Stil. Appikationerna är gjorda i trikå från E-slöjd med hjälp av Vlisofix och Totally Stable. En bra beskrivning på hur man lyckas med applikationer finns här.



Har också sytt en tygkasse att släpa grejer i fram och tillbaka till dagis. Ponnytyget hittade jag hos Jofotex, det enfärgade lila är Ikea. Gjorde en liten felräkning när jag köpte tyg så det räckte inte riktigt till. Så går det när man är snål och inte köper mer än man verkligen behöver. Får väl ta det som en lärdom och i fortsättningen alltid köpa mer än jag behöver. ;)

På bilden är också "Hundar" med, tösens allra bästa vän i hela världen. Han börjar bli nött och sliten, men ack så älskad.

1 kommentar:

od Andulky sa...

Söt kasse och jättefina kläder!!