söndag 15 juni 2008

Solen skiner - dags för fler solhattar

Dessa två har jag sytt åt en kompis två töser. Hon höll med tyget och jag sydde.Material: Köpte på Åhlens, tror jag. Som sagt, jag fick tyget och en önskan om två solhattar. Kantband från lokala syaffären och namnband från Mina Namnband.

Mönster: Samma som ag använt till mina andra hattar. Ursprungligen från Allt om Handarbete, men modifierat.

Positivt: Kul att någon gillar det jag syr så mycket att dom kan tänka sig att sätta det på sina egna barn. Kul att sy något till någon annan, speciellt som det är så kul att sy solhattar och mina barn inte behöver fler.

Nagativt: Hittar inget negativt med det här projektet, kanske att det drog ut lite på tiden pga att jag hade lite annat att syssla med den här veckan.

Summan av det hela: Det är så skoj att sy!

7 kommentarer:

Totaja sa...

Jag håller absolut med: Det är så skoj att sy! Solhattarna är jättefina.

Morvern sa...

Jag stod o sålde på loppis i lördags o såg en söt liten flicka springa runt i brun solhatt med får på å lila snedslå... grubblade å grubblade o VISSTE att jag sett den nåååågonstans, och, det var ju här! Så många solhattar av den sorten lår det ju inte finnas ;)Kul att se saker i verkligheten som man läst om!

LumLum sa...

Jasså, så du var där. Kul. Handlade vi av dig? *skratt* Hade från början tänkt boka ord jag med, men kom sedan fram till att jag inte hade tillräckligt mycket prylar ihopsamlade den här gången.

OttoPippi sa...

Jättefina!!! :-) Skall du inte sy ett par till Bröderna Samuel också :-) :-)

DORIS DAISY sa...

Hej!
Ditt överkast av mormorstrutor var verkligen fint! Ett sådant har legat länge på min 'att göra lista' men har likosm aldrig kommit till skott. Gruvar mig för att fästa alla trådar ;o)

LumLum sa...

Om man ska ge sig på ett sådant projekt som ett överkast av mormorsrutor så är mitt starkaste tips att fästa trådarna i rutorna vart efter dom blir klara, så man inte sitter där på slutet och har 100-tals rutor med massor med trådar som ska fästas. Hade jag inte tagit det vart efter misstänker jag starkt att det inte varit klart än på långa vägar. ;)

erika sa...

jättefina, ser ut å vara en jättebra modell oxå!!//erika