söndag 7 december 2008

Utmaning

Under den kommande veckan ska jag ha som målsättning att bli bättre på att kommentera andras bloggar. Jag läser så många bloggar, som visar upp så många fina saker, men ändå är jag jättedålig på att berätta att jag gillar det som görs.

Så, från imorgon ska jag kommentera betydligt mycket mer än jag gjort på sistone. Någon om känner sig manad att hänga på?

10 kommentarer:

Mallaching sa...

Ja ja ska också försöka! :)

Marie Frost sa...

Jaa, verkligen! Det är mycket man ser som är fint, men bara för att jag följer bloggarna via feeds och det blir ett(1!) extra klick för att kunna kommentera, ja, då blir det inte av... Jag hakar på!

Anna-Snoddas sa...

Absolut! Har försökt senaste veckan faktiskt! Man vet ju själv hur kul det är att få respons på det man gör! :)

ildana sa...

Det finns ju många som inte vet om hur många som följer med bloggen, så det är en jätte bra idé att riktigt aktivt kommentera!

Mimmi sa...

Här är ännu en som är lite dålig ;-)

Jag tror vi är många som är dåliga på att kommentera, precis som Marie skriver så blir det tyvärr ett extraklick när man följer bloggar i exv Google Reader.

Glad blir man iallafall för kommentarer :-D

Anonym sa...

Ja, jag ska också försöka bli bättre, i perioder tycker jag faktiskt att jag varit rättså bra, men det kan alltid bli bättre!

Och tack för kommentaren i min blogg!

Anonym sa...

Jag ska också skärpa mig, jag har blivit larvigt lat på sistone. Grejen är att jag inte ens går IN på inläggen, jag läser det som syns på bloggkoll och sen markerar jag som läst. som om det vore det då. *himlar med ögonen*

Vindling sa...

-ME- Fast med dina listor och allt du har att göra försår jag att du inte lägger mer tid på det än så... *himlar med ögonen*

Liza sa...

Jag ska oxå försöka bli bättre. Är urdålig på att kommentera, och får inte så många själv heller. Blir lite ledsen när man gör nåt som man själv känner är extra fint och orginellt och så får man 1-2 kommentarer bara. Men kanske om man blir bättre på att ge så?!:)

LilleBus sa...

Ja, jag skall oxå bättra mig på detta. Vet hur glad jag själv blir när jag får en liten kommentar på något man gjort :-)
Jag får för mig att dom flesta ger kommentarer till "dom gamla vanliga", fast man är lite sämre att ge feedback för nykomlingarna....
Men det kan vi ju ändra på!