tisdag 30 december 2008

Gott Nytt År!

Mitt nyårslöfte för 2008 var att ge mig själv mer egentid, att sy eller pyssla med något annat som jag ville utan dåligt samvete för att jag inte istället städade, tvättade eller gjorde något annat nyttigt. Detta har jag lyckats ganska bra med tycker jag själv, föutom under en period i höstas när jag nästan gick på knäna pga att jag inte gav mig själv tid.

Jag kommer köra på samma löfte under 2009, och hoppas därmed kunna utveckla mitt syende ännu mer. Det är något jag verkligen ser fram emot!

Vad lovar ni själva? Lovar ni ens något?

Med dessa rader vill jag önska er ett vansinnigt Gott Nytt År! Och hoppas ni får en riktigt härlig nyårsafton, precis sdan just ni vill ha den. Själva ska vi bryta traditionen vi haft de senaste åren (sitta hemma i lugn och ro i myskläder och bara ha det bra) och fira tillsammans med min syster med familj. Det ska bli väldigt skoj.

Så...

Ha ett riktigt

Gott Nytt År!

5 kommentarer:

LinSar sa...

God fortsättning

-ME- sa...

God fortsättning och ett himla gott nytt år till er med! Jag försökte med egentid men tja..ja, jo, jag gör en massa mer. Men inget mindre. Löften blir det, men mest interna.

Carolina sa...

Gott Nytt År!
Mitt löfte är nog mindre pyssel och lite mer träning ;) Har faktiskt kommit överens med en kollega om att börja simma och vi har båda köpte badbiljetter så hopp finns!
Vi kommer inte bryta traditionen utan ha en mysig kväll här hemma! P ä så vansinnigt rädd för smällare och fyrverkerier så det blir rätt skönt att vara hemma.

LumLum sa...

-ME-, nej, mindre gjort blir det inte här hemma heller när jag ger mig själv mer egentid, städningen och tvätten tar ju tyvärr inte hand om sig själv. Det är snarare tvärt om, jag får mycket mer gjort när jag mår bra, och bra mår jag när jag får tillräckligt med egentid. :)

á Yeliqa sa...

Lite smålöften blir det ibland. I år får det bli att jag inte ska köpa så mycket tyg :D
Gott Nytt År!