lördag 23 maj 2009

Nu blommar solhattsbusken

Hade inte bara med mig kassar till marknaden, utan även solhattar och några klänningar. Har sytt solhattar på löpande band känns det som.Mönstret till solhattarna är eget, med inspiraton från boken "Kläder och grejer du kan sy själv" av Kerstin Lokrantz och Christina Björk. Storlek 3-6 år, på ett ungefär. De är i största laget för min treåring och i minsta laget till min snart åttaåring.

Materialet är diverse hopplock ur garderoben med tyger (som förövrigt snart kommer sprängas enligt min sambo), framförallt loppisfynd.Jag vet vilken som är min egen favorit, men vilken är din? samtliga, utom de två första på mittenraden, är till salu för 150kr/styck plus frakt om du är intresserad.

Och nedan ett par bilden från vårt marknadsbord som jag delade med min syster och min sambo.

Marknaden gick över förväntan för min del. Men förväntningarna var extremt lågt satta, det var mest kul att få vara med och visa upp sig.

5 kommentarer:

Kaja sa...

Åh! Jag är också sugen på att stå på en marknad!

Kul buske!! Jag har hört talas om näsduksträd, men aldrig solhattsbusken... ;-)

MinaMirakel sa...

Jättefina hattar och superkul exponering / Åsa

Pumla sa...

Vilken rolig bild :)
Min favorit är den första, på övre raden, men dom är superfina allihopa :)

-ME- sa...

Vad är det där smidda som är typ längst till vänster, i alla fall längst _ner_ till vänster, fast har en liten pryttel till bredvid sig? Den där med två krokar åt vänster??

Min tjockskalliga nästansexåring får nog inte plats i solhattarna tyvärr. :(

LumLum sa...

Den där smidda prytteln är en grillvändare. Suverän att vända köttet på grillen med. Eller varför inte falukorven i stekpannan, så länge man har en riktig panna, i gjutjärn.