lördag 31 maj 2008

Tygfyndat

Snubblade idag in på en tygaffär som ska läggas ner och därför hade halva priset på halva priset på allt.Mestadels inredningstyger och lapptäckstyger, men lite smått och gott hittade jag i alla fall.

Snedslå för 2 kronor per meter. Det gröna är en hel rulle, de andra två är nästan hela rullar. Gav 74 kronor för hela rasket. Symaskinslampor för 9 kronor per styck. Och 8 kronor styck för väskspännena.


19 kronor per meter. Köpte två meter.Samma här, 19kronor per meter. Köpte 2 meter.


En stuvbit om 2,75 meter. 25 kronor.

Ytterligare en stuvbit, också den 2,75 meter. 25 kronor.


Och slutligen, det här tyget bönföll mig verkligen om att inte lämna kvar det i butiken. Ett avklipp på nästan 4,5 meter gav jag 145 kronor för. Det är bara så underbart, men svårt att få en rättvisande bild av det. Det är ett ganska tunnt lapptäckstyg, men något skojigt ska jag nog kunna hitta på med det. La tillbaka det flera gånger, men kunde tillslut inte motstå det.
Funderar på att sy en väska av något av hästtygerna till stora dotterns bästa kompis som nyligen fyllde år och ska ha kalas till helgen. Får se om jag lyckas ro iland det projektet. Dotterns, som är obotligt hästtokig, blev i alla fall överlycklig när jag kom hem med två olika hästtyger. Och lilla dottern som är mycket förtjust i Bamse ska nog får något i det tyget. En solhatt kanske. *fniss*

7 kommentarer:

Mian sa...

Vilka roliga fynd! Det kan nog bli massor av roliga saker av allt det där!

Anonym sa...

Åh, vad roligt det är att göra fynd! Och vilka fynd sedan!! Grattis! Det ska bli spännande att se vad som blir av det.
/June på www.junebacken.se

Nettan sa...

Ojojoj inga dåliga fynd.
Blev allt lite aviz

Morvern sa...

hmm. handlat i DFS? *nyfiken*

LumLum sa...

Japp.

OttoPippi sa...

Grattis till fynden!!!! Väntar med spänning på alla kreationer du skall göra av dem :-)

Jes sa...

Oj oj oj så mycket fina grejor :)